Peedi-kitsejuustusalat

4 tk väiksemat peeti
1 tl Meresoola
1 tk Suurem suvikõrvits
1 tk Avokaadot
peotäis maisi nachosi
200 g Kitsejuust (meelepärast)
ports Roheline salatit või rukolat
1 spl pähkleid/seemneid (röstitud)
1sl oliivõli
trühvli balsamicot
soola

Kuumuta ahi 180 kraadini. Tükelda suvikõrvits ja prae mõlemalt poolt soolaga. Pese peedid hoolikalt ja lõika viiludeks. Aseta õliga määritud ahjuplaadile peediviilud, puista peale natukene soola ja küpseta umbes 40–45 minutit, kuni peedid on tikuga katsudes pehmed. Enne ahjust välja võtmist aseta igale peeditükile kitsejuustu viil ja lase hetk ahjus kuumeneda. Puista kandikule ruccola, maisi nachod ja avokaado tükid. Aseta peale kitsejuustu-peediviilud ja suvikõrvitsad. Puista salatile seemned/pähklid. Nirista kogu oliivõli ja trühvli balsamicot. Serveeri kohe.

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar