Taimne šokolaaditort

Põhi:
100 g digestiivküpsiseid
50 g taimset margariini
2 sl kookosrasva
peotäis mandleid
5 värsket datlit

Kate:
400 g tumedat taimset šokolaadi
600 g kookospiima

Purusta küpsised, mandlid ja datlid köögikombainis. Lisa sulatatud margariin ja kookosrasv. Sega segu ühtlaseks. Vooderda 24 cm koogivorm küpsetuspaberiga ja vala segu koogivormi. Pressi puru korralikult ühtlaseks kihiks. Aseta koogivorm külmkappi ja valmista kate. Aseta šokolaaditükid koos kookoskoorega kaussi ja kuumuta vaiksel tulel segades, kuni on tekkinud ühtlane mass ja šokolaad on korralikult sulanud. Lase saadud kreemil natukene jahtuda. Võta külmikust küpsisepõhjaga koogivorm ja vala šokolaadikate põhjale. Lase tordil vähemalt 12h külmikus taheneda. Hiljem võid kaunistada oma soovile vastavalt.






Kommentaare ei ole

Postita kommentaar