Kiired muffinid

taigen:
1 pakk Vilma šokolaadimuffinipulbrit
2,5dl vett
1dl oliivõli
100 g martsipanimassi

Sega pulber vee ja õliga, täida muffinivormid ( 12tk) ja suru iga muffini sisse paar martsipani tükki.
Küpseta 200 kraadises ahjus ca 25 minutit. Jälgi küpsemist, sest ahjud on erinevad. Tõsta välja ja jäta jahtuma.

Kreem:
1 pakk eesti võid ( 200g)
2tl kakaod
2tl kondenspiima
ca 2 dl tuhksuhkrut

Lisa toasoojale võile kõik koostisained ja vahusta ilusaks vahuks. Kasuta tordipritsi, et saada ilusa kujuga kreem. Kaunista muffinid.
Aseta mõneks ajaks külmkappi tahenema ja enne söömist lase toatemperatuuril paarkümmend minutit seista.

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar