sushitort
esmaspäev, 11. mai 2020
- Leave a Comment
Koostisosad:
1 kg sushiriisi (keedetud)
400 g forellifileed (soolatud)
3 sl majoneesi
3 nori lehte
1 avokaado
1 värske kurk
300 g makrat/krabi
1. Keeda riis ja maitsesta.
Näiteks siin üks õpetud: https://toidutare.ohtuleht.ee/934571/sushi-riis
Nüüd jaga riis neljaks osaks.
2. Vooderda koogivorm toidukilega ja jäta kile ka natukene üle servade.
3. Kata vormi põhi ühtlaselt riisiga (1-2cm) aga ära väga tugevalt riisi pressi.
4. Puista järgmiseks kihiks makra ja määri peale majonees.
5. Nüüd kata jälle kõik riisiga ja lõika umbes cm suurused ruudukesed ühest nori lehest ja puista riisile.
6. Laota uuesti kiht riisi ja lisa poole kurgi jagu lõigatud kuubikuid , ning pool forellifileed (kuubikutena) kata uuesti riisiga.
7. Nüüd kata kõik uuesti riisiga ja keera kile servad peale,et õhk ei pääseks ligi. Võid veel täiendavalt kogu nõu toidukilega üle vooderdada. Nüüd lase ca tunnike seista ja siis kaunista kala ning kurgiga. Kala võid eelnevalt segada balsamico ja seesamiseemnetega.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole
Postita kommentaar