dieedi 5.päev



5. päev
(M: 56,4 R: 91,9)

Hommikul läksin kohe kiiresti kaalule,sest uudishimu oli meeletu. Õnneks ootas mind seal meeldiv üllatus ja 500g oli jälle alla läinud. Päris rõõmustav oli see vaatepilt :) Eile korraks oli ikka selline mõte peas,et äkki nüüd ei lähegi enam m
idagi alla...aga läeb ikka, kus ta pääseb ;)
Kokku olen siis deedi alguses kaotanud 2,2 kg ja abikaasa on kaotanud kadestamisväärselt 5,1 kg

Hommik:
1 pakk poest ostetud dieetpudru

Lõuna:


Küpsetasin vahelduseks ahjus.
1 väike tomat
50g suitsuahvenat
50g baklazaani
lillkapsast
brokkolit
1 muna

Tegin lillkapsa, brokkoli ja baklazaani kokku munaga,et jääks mahlasem-maitsekam. Täitsin baklazaani lootsiku tomati ja baklazaaniga. Küpsetasin kõik ahjus.

Oode:

Täna ei ahvatlenud mind ükski söök. Otsustasin siis minna kergemat teed ja sõid ooteks dieetkokteili. Ostsin selle Soome Anttilast juba eelmine kuu aga ei jõudnud veel kasutada. Nüüd oli hea laiskuse ajal üks jook ära juua ja asi korras. Samas....ma ütlen ausalt,et kõik need dieedi krõbinad, pudrud, kokteilid on ikka üsna vastiku maitsega. Pudru loputasin alla veega, kokteili kulistasin kiiruga vahepeal hingamata (no siis ei tunne ju maitset) ja see magus batoon ei olnud ka suurem asi. Õige on ikka ise sööke valmistada.

Õhtu:
Kuna iga õhtu vaevab mind kerge peapööritus ja natukene nagu nõrkus (mis ilmselt tuleb vähesest soolast) siis sõin täna 3 kuivatatud lesta. Olemine läks kohe heaks ja söök oli ka väike vaheldus jälle.

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar