Linguinid forelli, suvikõrvitsa ja Portobello seentega

6 inimesele läheb vaja:

4 suuremat Portobello seent
80 ml oliivõli
1 supilusikatäis soolahelbeid
1 suvikõrvits
500 g linguinisid (kasutatud rohelise/valge segu)
1 kimp värsket hakitud tilli1 sibul
300g küpsetatud forelli
50 ml kookospiima
3-5 supilusikatäit värskelt riivitud Parmesani
värskelt jahvatatud pipart
2 sl purustatud seemneid

Tükelda seened, sibul, suvikõrvits ja pane suurde kaussi koos õli, ja soolaga .Valmista pasta vastavalt pakendile. Jäta väike klaasike pastakeeduvett alles. Prae köögiviljad parajalt krõmpsuks. Tükelda kala. Nõruta pasta kiirelt ja kalla seente segule peale. Lisa pastakeeduvesi , kala ja kookospiim. Sega kõik hästi läbi ja kuumuta korralikult hetkeks. Lisa hakitud till, riivitud juust, seemned ja pipar. Sega veel. Serveeri koheselt.

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar