Rabarberikook koorelikööriga


Tainas:
150 g võid
3 dl jahu
näpuotsatäis soola
3 sl vett
1sl suhkrut

Täidis:
300 g tükeldatud rabarbereid
1 tl kaneeli

1 sl suhkrut 3 sl koorelikööri
2 sl kartulijahu

Kate:
2 muna
1,5 dl suhkrut
30 g võid
1 sl jahu


Näpi või, jahu ja sool , suhkur purutaoliseks massiks. Lisa vesi ja sõtku tainaks. Suru tainas vormi põhja ja äärtele. Küpseta 200 C juures 10 minutit.
Lõigu rabarberid ja kuumuta väikeses potis mõni minut. Lisa rabarberitele suhkur, kaneel, suhkur, liköör ja kartulijahu. Kuumuta veel mõni minut ja vala saadus segu koogi põhjale. Sulata või. Vahusta munad ja suhkur, lisa sulavõi ja jahu. Vala segu põhjale ja küpseta 25 minutit 200 C ahjus.. Soovi korral puista üle tuhksuhkruga.

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar