La mere poulard omelett


4 muna
2 sl piima
1 tl võid
soola

Soovi korral:

tilli
seeni
sinki

Eralda munavalged ja kollased. Vahusta munavalged soola tugevaks vahuks. Munakollased sega kahvliga kergelt vispeldades ja lisa soola ning piim. Määri pann võiga ja kuumuta keskmisele kuumusele. Pane pannile munakollased sedasi, et kogu pann oleks kaetud. Kui munakollane on hüübinud ja pannil enam ei voola siis määri spaatli või lusikaga peale munavalge. Vaata,et kogu pann oleks vahuga servast servani kaetud. Aseta peale kaas ja küpseta 5 minutit keskmisel tulel. Viie minuti möödudes tee omlett pooleks ja tõsta üks pool teise peale nii,et munavalged oleks vastamisi.

Soovi korral võid kahe kihi vahele panna tilli, seent ja singisegu mille oled enne omleti valmistamist valmis praadinud.

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar