Kuna laupäevasel taluturu oli kala valik silmipimestav, siis ei saanud ahvatlusele vastu panna ja ostsin ühe angerja. Katsetasin siis marineerida. Retsept tuli 3-4 erinevast retseptist ja üsna tunde järgi. Kokku sai sellest siis 1,5 liitrit (3 x o,5). Viimased naabripoisi võõrasemad said ka pildile jäädvustatud koos angerja ja fantastiliselt hästi lõhnavate loorberitega.
Nüüd aga retseptist:
1,2 l vesi
8 pipratera
1 loorberileht
3,5tl sool
1tl suhkur
1 sibul (keskmine)
3-4sl äädikas (30%)
Pane vesi maitseainetega keema, 5 minuti möödudes lisa äädikas. Keeda veel 10 minutit. Tõsta tulelt ära ja jahuta hetke. Pane marinaadi sisse u, 4-5 cm jupid angerjast ja aseta vaikse tulega keema. Keeda 20 minutit. Siis purki või kaussi ja peale jahtumist külmikusse. Ei midagi keerulist...
Kommentaare ei ole
Postita kommentaar