Pardifilee kuskus-iga

4 jahutatud pardifileed
meresoola
pipart
tüümiani
100 ml kuskus-i
100 ml puljongit (kana, köögivilja)

Valmista ette pardirinnafilee. Lõigu nahale terava noaga ruudustik. Kuumuta ahi 220 kraadini. Aseta filee (nahapool allpool) külmale pannile ja prae u.3-4 min. Praadimise ajal eemalda pannile tekkinud liigne rasv. Prae ka teiselt küljelt 1-2 min. Eemalda filee pannilt ja maitsesta meresoola, pipra ja tüümianiga. Küpseta fileed ahjus 220 kraadi juures 5-6 min. Ahjust võttes lase soojas kohas (fooliumis, kinnises kausis) seista mõni minut.

Pane potti (või pannile) puljong ja kuumuta keemiseni. Vala sisse kuskus, eemalda pliidilt nõu ja sule kaanega 3ks minutiks. Kui kuskus ei ole veel piisavalt pehme, siis lisa natukese haaval puljongit. (vedeliku kogus oleneb kuskusi sordist)

Serveeri värske salati või köögiviljadega.

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar