Pikkpoiss muna täidisega

800g hakkliha (50% sea ja 50% loom)
1 sibul
1 küüslauguküüs
4 viilu saia
2tl sinepit
1tl õli
2sl hapukoort
5 keedetud muna
tilli
peterselli
1 toores muna
soola
pipart
0,5 tl sidrunimahla

Keeda munad. Sega kõik ülejäänud toiduained kokku ( leotatud sai, hakkliha, purustatud sibul ja küüslauk, toores muna jne)
Sõtku kogu segu korralikult läbi, et hakkliha ei jääks liialt teraline. Laota õliga määritud vormi põhja pool hakkliha kogusest ja laota peale terved keedumunad, nüüd kata munad ülejäänud hakklihaga. Mina panin kõige alumiseks kihiks porgandiviilud.
Küpseta 180-200 kraadises ahjus 1 tund.

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar