Tiramisu


600 g Savoiard küpsiseid
3 dl espressot
1 dl mandlilikööri või Vana Tallinna likööri
500 g mascarponet
4 dl vahukoort
2 munavalget
2 munakollast
2 dl tuhksuhkrut ( lisa maitse järgi)
kakaod

Sega kohv ja liköör. Teises kausis sega toorjuust, munakollane ja tuhksuhkur. Vahusta vahukoor ja munavalged. Sega need õrnalt toorjuustu segu hulka. kasta küpsised kohvisegusse ( ainult üks pool küpsisest) pane vormi põhjale Kalla kreem peale ja raputa natukene kakaod üle koogi , tee nii mitu kihti. Kreemiga küpsiste vahel ei maksa kitsi olla muidu jääb kuiv. Kata tort kilega ja lase vähemalt 2h külmas seista. Enne serveerimist puista üle kakaoga(mõru) Parim on tort järgmisel päeval või peale 6h külmikus.


Kommentaare ei ole

Postita kommentaar